Keitä olemme?

©Terapiatassut

©Terapiatassut

©Terapiatassut

Hilma on 6-vuotias berninpaimenkoiran ja saksanpaimenkoiran sekoitus. Hilma on toiminut terapiakoirana helmikuusta 2019 alkaen.
Hilman lempiharrastuksiin kuuluu palloleikit, metsissä samoilu ja uiminen.
Luonteeltaan Hilma on iloinen, energinen, lempeä, ihmisrakas, viisas ja ystävällinen. 37kg puhdasta rakkautta!

Hilma

​Olen Saana, Terapiatassujen perustaja ja eläinavusteinen valmentaja. Eläimet ja auttamistyö ovat minulle ilon ja onnen aihe, ja eläinavusteisen valmennuksen myötä myös elämäntapa. Ammattitaito, innostuneisuus, huumori ja ilo näkyvät työssäni.

Kaiken kaikkiaan minulla on yli 10 vuoden monipuolinen työkokemus sosiaalialalta erilaisista tehtävistä. Lisäksi tein YAMK-opinnäytetyöni koiran roolista eläinavusteisessa valmennuksessa sekä sen vaikutuksista asiakkaisiin. Opinnäytetyöni on luettavissa täältä.

Koulutukseni:

- Sosionomi AMK (Laurea-ammattikorkeakoulu) 2012, Valviran rek.nro. 25105890716

- Eläinavusteinen ratkaisukeskeinen valmentaja AAT (Alfapartners Academy) 2019

- Sosionomi YAMK (Laurea-ammattikorkeakoulu), valmistun syksyllä 2019

- Neuropsykiatrinen valmentaja (Alfapartners Academy), valmistun maaliskuussa 2020

Saana Hakola

Mauno on 1-vuotiasnewfoundlandinkoira. Mauno aloittaa Terapiatassujen toisena terapiakoirana vuodenvaihteessa 2019-2020.

Maunon lempiharrastuksiin kuuluu syöminen, leikkiminen ja päiväunien ottaminen. Luonteeltaan Mauno on iloinen, kekseliäs, ihmisrakas ja huumorintajuinen.

Mauno painaa tällä hetkellä jo noin 60kg, eli halittavaa ja rapsutettavaa pinta-alaa riittää!

Mauno

yhteystietomme

Hilman ja Maunon elämää voit seurata Instagramissa:

Koirien hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen on kaiken A ja O. Kumpikin koira on rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Koirat saavat sisä- ja ulkoloisia vastaan tarkoitetut lääkkeet säännöllisesti. Koirat käyvät 1-2 kertaa vuodessa eläinlääkärin tarkastuksessa. Koirien terveystiedot ovat pyydettäessä nähtävissä. Koirilla on eläimenomistajan vastuuvakuutus Keskinäinen Vakuutusyhtiö Pohjantähdessä.

Terapiatassut

Email: saana@terapiatassut.net
Puh: 040-3641287
Y-tunnus: 3007976-8

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Postiosoite:
PL 3

02601 Espoo

Tmi Terapiatassut on vuonna 2019 perustettu yhden naisen ja kahden koiran yritys, joka tarjoaa eläinavusteista kuntoutusvalmennusta/sosiaalista kuntoutusta yksityisenä sosiaalipalveluna Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella ja Siuntiossa