Keitä olemme?

©Terapiatassut

©Terapiatassut

©Terapiatassut

Hilma

Hilma on 6-vuotias berninpaimenkoiran ja saksanpaimenkoiran sekoitus. Hilma on toiminut terapiakoirana helmikuusta 2019 alkaen.
Hilman lempiharrastuksiin kuuluu palloleikit, metsissä samoilu ja uiminen. Luonteeltaan Hilma on iloinen, energinen, lempeä, ihmisrakas, viisas ja ystävällinen. 37kg puhdasta rakkautta!

Saana Hakola

​Olen Saana, Terapiatassujen perustaja ja kuntoutusvalmentaja. Eläimet ja auttamistyö ovat minulle ilon ja onnen aihe, ja eläinavusteisen kuntoutuksen myötä myös elämäntapa. Ammattitaito, innostuneisuus, huumori ja ilo näkyvät työssäni. Kaiken kaikkiaan minulla on yli 10 vuoden monipuolinen työkokemus sosiaalialalta erilaisista tehtävistä. Lisäksi tein YAMK-opinnäytetyöni koiran roolista eläinavusteisessa valmennuksessa sekä sen vaikutuksista asiakkaisiin. Opinnäytetyöni on luettavissa täältä.

Koulutukseni:

Sosionomi AMK (Valviran rek.nro. 25105890716) / 2012
Sosionomi YAMK (Master of Social Services) / 2019

Eläinavusteinen ratkaisukeskeinen valmentaja / 2019

Neuropsykiatrinen valmentaja / maaliskuu 2020

Mauno

Mauno on 1-vuotias newfoundlandinkoira. Mauno on aloittanut Terapiatassujen toisena terapiakoirana tammikuussa 2020. Suuren kokonsa vuoksi Mauno ei valitettavasti voi tulla hissittömiin kerrostaloihin.
Maunon lempiharrastuksiin kuuluu syöminen, leikkiminen ja päiväunien ottaminen. Luonteeltaan Mauno on iloinen, kekseliäs, ihmisrakas ja huumorintajuinen.

Mauno painaa tällä hetkellä noin 60kg, eli halittavaa ja rapsutettavaa pinta-alaa riittää!

yhteystietomme

Hilman ja Maunon elämää voit seurata Instagramissa:

Koirien hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen on kaiken A ja O. Kumpikin koira on rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Koirat saavat sisä- ja ulkoloisia vastaan tarkoitetut lääkkeet säännöllisesti. Koirat käyvät 1-2 kertaa vuodessa eläinlääkärin tarkastuksessa. Koirien terveystiedot ovat pyydettäessä nähtävissä. Koirilla on eläimenomistajan vastuuvakuutus Keskinäinen Vakuutusyhtiö Pohjantähdessä.

Terapiatassut

Email: saana@terapiatassut.net
Puh: 040-3641287
Y-tunnus: 3007976-8

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Postiosoite:
PL 3

02601 Espoo

Tmi Terapiatassut on vuonna 2019 perustettu yhden naisen ja kahden koiran yritys, joka tarjoaa eläinavusteista kuntoutusvalmennusta/sosiaalista kuntoutusta yksityisenä sosiaalipalveluna Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella, Siuntiossa ja Inkoossa