Keitä olemme?

©Terapiatassut

©Terapiatassut

©Terapiatassut

Hilma

Hilma on 7-vuotias berninpaimenkoiran ja saksanpaimenkoiran sekoitus. Hilma on toiminut terapiakoirana helmikuusta 2019 alkaen.
Hilman lempiharrastuksiin kuuluvat palloleikit, metsissä samoilu ja uiminen. Luonteeltaan Hilma on iloinen, energinen, lempeä, ihmisrakas, viisas ja ystävällinen. 40kg puhdasta rakkautta!

Saana Hakola

​Olen Saana, Terapiatassujen perustaja ja kuntoutusvalmentaja. Eläimet ja auttamistyö ovat minulle ilon ja onnen aihe, ja eläinavusteisen kuntoutuksen myötä myös elämäntapa. Ammattitaito, innostuneisuus, huumori ja ilo näkyvät työssäni. Kaiken kaikkiaan minulla on n. 12 vuoden monipuolinen työkokemus sosiaalialalta mm. aikuissosiaalityöstä sekä päihde- ja mielenterveystyöstä.  YAMK-opinnäytetyöni tein keväällä 2019 koiran roolista eläinavusteisessa valmennuksessa sekä sen vaikutuksista asiakkaisiin. Opinnäytetyöni on luettavissa täältä.

Koulutukseni:

- Sosionomi AMK (Valviran rek.nro. 25105890716) / tammikuu 2012
- Sosionomi YAMK (Master of Social Services and Rehabilitation) / joulukuu 2019

- Eläinavusteinen ratkaisukeskeinen valmentaja / maaliskuu 2019

- Neuropsykiatrinen valmentaja / maaliskuu 2020

- Kriisityön erikoistumisopinnot / syyskuu 2020

Mauno

Mauno on 1-vuotias newfoundlandinkoira. Mauno on aloittanut Terapiatassujen toisena terapiakoirana tammikuussa 2020. Maunon lempiharrastuksiin kuuluvat syöminen, leikkiminen ja päiväunien ottaminen. Luonteeltaan Mauno on iloinen, kekseliäs, ihmisrakas ja huumorintajuinen.

Mauno painaa tällä hetkellä noin 65kg, eli halittavaa ja rapsutettavaa pinta-alaa riittää!

yhteystietomme

Hilman ja Maunon elämää voit seurata Instagramissa:

Koirien hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen on kaiken A ja O. Kumpikin koira on rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Koirat saavat sisä- ja ulkoloisia vastaan tarkoitetut lääkkeet säännöllisesti. Koirat käyvät 1-2 kertaa vuodessa eläinlääkärin tarkastuksessa Espoon kunnaneläinlääkärillä. Koirien terveystiedot ovat pyydettäessä nähtävissä. Koirilla on eläimenomistajan vastuuvakuutus Keskinäinen Vakuutusyhtiö Pohjantähdessä.

Terapiatassut

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Email: saana@terapiatassut.net
Puh: 040-3641287
Y-tunnus: 3007976-8

Postiosoite:
PL 3

02601 Espoo

Sivusto päivitetty 4.1.2021

Tmi Terapiatassut on vuonna 2019 perustettu yhden naisen ja kahden koiran yritys, joka tarjoaa eläinavusteista kuntoutusta, neuropsykiatrista valmennusta ja ammatillista tukihenkilötoimintaa yksityisenä sosiaalipalveluna Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella, Siuntiossa ja Inkoossa.